Over Flower and the Dog

Flower and the Dog: Dat zijn wij, Iwan en Rosita van Ee.
Iwan is fotograaf en webdesigner, Rosita vormgever en fotograaf.
Deze combinatie staat garant voor mooie, originele en vaak artistieke beelden.

Samen maken we verrassende bruidsreportages. Omdat je met twee natuurlijk momentjes kunt meepikken die je anders niet op de foto hebt, maar ook omdat we allebei op een andere manier naar de situatie kijken. Origineel, mooi en anders worden de reportages daardoor, maar toch altijd een op elkaar afgestemd geheel.

Een veel gehoorde opmerking na een bruiloft is vaak dat ze ons niet opgemerkt hebben, ook al zijn we met 2 fotografen. Ongedwongen, niet geposeerde foto’s zijn vaak erg mooi en dromerig. En voor het gedeelte dat jullie toch even gaan poseren hebben we eindeloos veel originele ideeën! De fotografie hoort natuurlijk bij de trouwdag maar mag zeker niet de overhand hebben. Het belangrijkste is dat jullie de hele dag kunnen genieten!

Om goed voorbereid te zijn op jullie mooiste dag plannen we altijd ruim van te voren een love-shoot.
We gaan dan de plekken bekijken waar jullie op jullie trouwdag zullen zijn en waar je graag foto’s wilt maken. Tussendoor maken we mooie, romantische, stoere en lieve foto’s. Groot voordeel hiervan is dat wij als fotograaf alle locaties van jullie trouwdag kennen en dus niet meer op zoek hoeven naar die mooie achtergrond. We leren elkaar alvast goed kennen en jullie wennen alvast aan het poseren zodat jullie op jullie trouwdag een stuk relaxter zullen zijn. Bovendien houd je er een CD vol met leuke foto’s aan over, leuk voor de uitnodigingen!
Als jullie besluiten om de bruidsfotografie door ons te laten doen is de loveshoot gratis. De enige kosten zijn eventuele reiskosten.

Wij kunnen ook jullie trouwkaartjes en menu- en bedankkaartjes ontwerpen en laten drukken. Vaak wordt hiervoor een foto uit de love-shoot gebruikt maar al jullie ideeën kunnen we omzetten in een origineel ontwerp.
Informeer naar de mogelijkheden als jullie interesse hebben.

roos@flowerandthedog.nl
iwan@flowerandthedog.nl